Ivan Šarić najavio je da će besplatno promovirati poduzetnike i obrtnike, koji mu se jave, na svom Instagramu.

Galerija


Komičar Ivan Šarić (36) odlučio je pomoći hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima koji se muče s krizom zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2 Pogledajte kako izgledaju tramvaji ZET-a prvog radnog dana od uvođenja mjera Koronavirus u Srbiji Najteži dan kod susjeda: Nikad više umrlih u Srbiji, u 24 sata hospitalizirano čak 747 osoba

Šarić je najavio da će napraviti besplatnu promociju na svom Instagramu svima onima, koji kako je naglasio, dišu na škrge u ovim vremenima.

"Nisam medicinski djelatnik pa da sam na prvoj fronti, nisam policija da održavam red, nisam statičar... Ali imam dobre ljude koji me prate, možda netko od njih zatreba baš vaš proizvod ili uslugu. Pošaljite kratki opis i link na vaš webshop na mail gore. Možete snimiti i video, 15 sekundi koliko traje story je vaše", napisao je komičar. 

Istaknuo je da nema predaje i kako je to mali oglasnik velikog Šarića. Njegov potez su mnogi pohvalili, a među njima je bio i modni dizajner Juraj Zigman.

"Bravo! Samo ovako možemo uspjeti svi zajedno! Drago mi je da u ovoj zemlji žive i rade ljudi poput tebe!", "Svaka ti čast", "Kralj u svakom pogledu", "Hvala Vam. Ovo trenutno više znači od ičega", komentirali su fanovi. 

Oglasila se i pjevačica Ivana Radovniković. "Super ideja. Napravit ću i ja isto", napisala je. Inače, Šarića na Instagramu prati više od 69 tisuća ljudi. 

Glumac i bivša žena još nisu potvrdili pomirbu, ali dvije godine od razvoda ne miču se jedno od drugoga