Ivan Šarić danas je najpopularniji domaći komičar te je sretno zaljubljen u zaručnicu Koranu Gvozdić.

Galerija


Komičar i voditelj Ivan Šarić na Instagramu je podijelio fotografiju iz mlađih dana.

Vezani članci Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu" Janko Popović Volarić Dječak na fotografiji danas je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja čije je srce nažalost zauzeto

"Moja slika sa službenog fotografiranja za prvi osnovne. Neki od vas će se sjetiti, ali većina neće da su onda bili fotići na film, koje moraš naviti prije nego okineš novu fotku. Nije bilo ponavljanja, nije bilo filtera. Imao si samo jednu priliku! STRAHOTA", poručio je Ivan pored fotografije na kojoj ga doista ne bismo prepoznali da ju nismo našle na njegovu profilu.

Time je komičar podsjetio kako se 28. studenog održava nacionalni dan bez filtera te je pozvao svojih više od 60 tisuća obožavatelja da taj dan pokažu svoje fotografije na kojima su sto posto prirodni.

Danas je bivši finalist našeg showa "Plesa sa zvijezdama" najpopularniji domaći komičar te je sretno zaljubljen u zaručnicu Koranu Gvozdić, koja mu je već godinama najveća podrška, no detalje vjenčanja još uvijek skrivaju.

Zbog bujnih oblina stekla je naziv moderne Sophije Loren, a kad se okrene, bit će vam jasno i zašto