"Ona je moja stijena"

Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: PR) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Galerija

Ivan Šarić oglasio se nakon prvog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama".

Komičar Ivan Šarić i njegova plesna partnerica Paula Jeričević oduševili su svojom izvedbom cha-cha-cha u prvoj emisiji showa "Plesa sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Mario Ožbolt, Albina Divne su! Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

Ivan je uz sjajne plesne vještine još jednom pokazao i kako je vrhunski zabavljač.

'Muški plesač koji pleše najprirodnije, postići tu prirodnost, to je spektakl'', primijetila je članica žirija Tamara Despot.

Nakon nastupa Ivan se oglasio na društvenim mrežama i priznao kako je dao sve od sebe te zahvalio obožavateljima na porukama podrške no otkrio je tko je njegova najveća potpora i tko je imao veću tremu od njega samog.

"Sinoć prije nastupa nisam imao tremu jer sam znao da ona ima za nas dvoje pa sam je smirivao prije izlaska i zaboravio na svoju. Ja sam jako sretan čovjek. Moja stijena", napisao je Ivan uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira sa svojom dugogodišnjom djevojkom Koranom Gvozdić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

I sama Korana je na svom profilu obznanila koliko je ponosna na svog Ivana i sretna radi njegovog nastupa ali i otkrila čemu se veseli jednog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

"Malo je reći da sam ponosna. Ljudi ja sam preponosna na njega! On je 199 cm čiste sreće dok pleše! Veselim se našem prvom plesu jednog dana, jer znam da ću moći skakat sa stolova, a on će me uspješno hvatat", napisala je Korana.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Matija Vuica završila na policiji: ''Jutros u 6 izvukli me iz kreveta, bez rasprave, njih dvoje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene