Ivan Šarić oglasio se nakon prvog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Komičar Ivan Šarić i njegova plesna partnerica Paula Jeričević oduševili su svojom izvedbom cha-cha-cha u prvoj emisiji showa "Plesa sa zvijezdama".

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Pobjednik "Plesa sa zvijezdama" oduševio pratitelje na Instagramu, a u komentarima se javila i Ella Dvornik!

Ivan je uz sjajne plesne vještine još jednom pokazao i kako je vrhunski zabavljač.

'Muški plesač koji pleše najprirodnije, postići tu prirodnost, to je spektakl'', primijetila je članica žirija Tamara Despot.

Nakon nastupa Ivan se oglasio na društvenim mrežama i priznao kako je dao sve od sebe te zahvalio obožavateljima na porukama podrške no otkrio je tko je njegova najveća potpora i tko je imao veću tremu od njega samog.

"Sinoć prije nastupa nisam imao tremu jer sam znao da ona ima za nas dvoje pa sam je smirivao prije izlaska i zaboravio na svoju. Ja sam jako sretan čovjek. Moja stijena", napisao je Ivan uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira sa svojom dugogodišnjom djevojkom Koranom Gvozdić.

I sama Korana je na svom profilu obznanila koliko je ponosna na svog Ivana i sretna radi njegovog nastupa ali i otkrila čemu se veseli jednog dana.

"Malo je reći da sam ponosna. Ljudi ja sam preponosna na njega! On je 199 cm čiste sreće dok pleše! Veselim se našem prvom plesu jednog dana, jer znam da ću moći skakat sa stolova, a on će me uspješno hvatat", napisala je Korana.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Matija Vuica završila na policiji: ''Jutros u 6 izvukli me iz kreveta, bez rasprave, njih dvoje''