U rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova odigrala se prava večer smijeha u režiji Ivana Šarića. Čak 3100 gledatelja željnih dobrog humora i zabave prisustvovalo je najvećem stand-up showu u Hrvatskoj te provelo srijedu večer na najbolji mogući način - uz smijeh i odličnu atmosferu.

Galerija


Mala dvorana Doma sportova u srijedu navečer postala je mjesto vrhunskog humora i zabave. Sve što je Ivan Šarić najavljivao, to je i ispunio. Njegov jučerašnji nastup bazirao se na novom materijalu, koji se, ako je suditi prema decibelima ushićene publike, pokazao pravom dobitnom kombinacijom. Iako je u svojoj 13-godišnjoj karijeri već četiri puta rasprodao KD Vatroslav Lisinski, ovog je puta Ivan odlučio ljestvicu podignuti više. Da je odabir Male dvorane Doma sportova bio pun pogodak, potvrđuje činjenica da su se sve ulaznice rasprodale tjedan dana prije samog nastupa.

Ulaznica više tražila se i neposredno prije samog nastupa, čime se još jednom dokazalo koliko je hrvatska publika zaista „gladna“ kvalitetnog humora Ivana Šarića. Osim novog materijala, naš se poznati komičar tijekom nastupa dotakao i nepresušnog izvora aktualnih političkih pitanja i muško-ženskih odnosa, koji su kod publike izazvali gromoglasan smijeh i oduševljenje. Ivana Šarića osim dugogodišnjeg staža na hrvatskoj komičarskoj sceni prepoznajemo i po uvijek dovitljivom i sjajnom humoru. Ovim pothvatom Ivan je potvrdio svoj fenomen na društvenoj sceni.

Najveći stand up show u Hrvatskoj nisu propustili ni Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić, Igor i Marija Biščan, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Luka Nižetić i Matija Cvek.

Da je nastup bio veliki uspjeh, najbolje dokazuju komentari publike.

„Odlično, Ivan je pravi majstor u svom poslu“, „Svaki put me nanovo pozitivno iznenadi i nasmije“, “Uvijek me oduševi kako psihološki pristupa analiziranju svega iz čega proizlazi njegov humor!” „Mislim da mi je sutra neminovna bol trbušnih mišića od smijanja, ma koja teretana“, samo su bili neki od osvrta gledatelja nakon nastupa.

„Kad sam na pozornici zadnji put spustio mikrofon i čuo taj val smijeha i aplauza, prošli su me trnci. Nema dalje od tog osjećaja. Dao sam im sve, a oni su vratili duplo više. Hvala, Zagrebe!“, izjavio je Ivan nakon showa.

Šarić nam je svojim nastupom u Domu sportova dokazao kako po kvaliteti i izvedbi može ići ruku po ruku stand-up nastupima svjetskih razmjera. 

Otac njezina djeteta okrutno ju je ostavio, a ona se sada šeće u društvu misterioznog frajera