Ivan Šarić oduševio kao Nicki Minaj s pjesmom 'Super Bass' u desetoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato


Zasigurno najurenebesniji nastup imao je Ivan Šarić kao Nicki Minaj s pjesmom 'Super Bass

Vezani članci Slika nije dostupna Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce! Slika nije dostupna Prepoznajete li Sašu? Zaslužio je drugu pobjedu kao Annie Lennox!

'Bit ću toliko dobar da će sljedeće godine Nicki Minaj na gljivi dobiti Ivana Šarića', najavio je Ivan na probi, a nastup je bio i više nego dobar. Publika nije prestajala pljeskati i to je pravi dokaz da je Šarić bio glavna atrakcija.

'Ja mislim da je tebi laknulo kad si završio. Imam osjećaj da se nisi tako dobro osjećaio, da si sam sebi smiješan. Moram pohvaliti količinu teksta koju si ti potrpao u glavu!“ kazala mu je Sandra, Tomo je rekao kako ju je usprkos fizičkim problemima zbog svoje visine ipak odlično utjelovio, a Igor mu je poručio: „Toliko si išao štrebat taj rap, da te malo, iskreno, zateklo pjevanje, kad si počeo pjevati refrene.“

Šarićev video pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvučipoznato.

Renata Sabljak aslužila pobjedu - prepoznajete li je uopće?

Sljedeća emisija ujedno je i polufinale druge sezone showa u kojoj ćemo vidjeti kojih četvero natjecatelja će se boriti za laskavu titulu drugog pobjendnika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Tako će Luka Bulić imati priliku utjeloviti svoju kolegicu Maju Šuput, dok će ona postati Justin Bieber. Ivan Šarić bit će Shania Twain, Dušan Bućan će biti Marina Perazić, Maja Posavec Kim Wilde, a Ivana Marić će biti Rihanna. Saša Lozar utjelovit će Arethu Franklin, a pobjednicu desete emisije Renatu Sabljak, gledat ćemo kao Shakiru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook