Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za potrebe ovog nastupa Ivan je morao, osim koreografije, naučiti i tekst na španjolskom.


Nova epizoda megapopularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ donosi nove uzbudljive transformacije. Jedna od njih zasigurno je ona Ivana Šarića kojeg smo gledali transformiranog u latino zavodnika – Antonia Banderasa.

Vezani članci Slika nije dostupna Nove transformacije su spremne - evo što vas čeka u nedjelju! Slika nije dostupna Najviši i najmlađi: Je li naša Anastacia bila bolja i od originala?

Za potrebe ovog nastupa Ivan je morao, osim koreografije, naučiti i tekst na španjolskom. 'Nikako mi nije išao španjolski. Ja sam nabacao unutra tko zna što. Nekome sam spomenuo mater u Meksiku sto posto', objasnio je Ivan Šarić tajnu svog uspjeha.

Lukin alter ego: 'Mislili su da je Massimo došao umjesto mene'

Tvoje lice zvuči poznato. Ovom prilikom ispricavam se Spanjolskom jeziku.

Posted by Ivan Saric on Sunday, September 20, 2015

Banderas je poznat kao slavni zavodnik, no Šarić za sebe skromno kaže da se ne smatra velikim šarmerom. 'Samo on ima taj šarm, ja ih jedino mogu lupnut ovom gitarom. Taj šarm sigurno neću vježbati negdje vani, nego eventualno doma', kaže Ivan te priznaje da je uživao u ovoj transformaciji. 

No, jedna mu se stvar nikako nije svidjela. 'Te kožne hlače ne bih nikad samoinicijativno obukao. Pogotovo ne za van. Ne znam tko se sjetio toga, ali dao bog da trune u paklu i nosi kožne hlače', kaže šaljivi Ivan. A je li bio bolji od samog Antonia? Uporedite s originalnim videom.

Cijeli intervju sa Šarićem kao i sve vijesti pratite na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook