Ovo je genijalno!

Ivan Šarić urnebesnom fotkom sa sinčićem Oliverom mnoge nasmijao do suza, pogledajte i zašto ga optužuju za fotošop!

Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Korana Gvozdić, Ivan Šarić (FOTO: Bojan Zibar) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić na Instagramu je objavio fotografiju sa sinom Oliverom od koje je napravio i urnebesnu montažu koja je izazvala salve smijeha.

Komičar Ivan Šarić često na Instagramu bilježi posebne trenutke sa sinčićem Oliverom, kojeg ima s manekenkom Koranom Gvozdić.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Par ne krije koliko uživa u roditeljstvu, dok Ivan često svojim objavama sa sinom i zabavlja pratitelje, a sada ih je nasmijao do suza.

Objavio je fotku na kojoj sinčića baca u zrak, a od nje je napravio i urnebesnu montažu malenoga kako pada iz aviona i u opis stavio: "1. Kako tata vidi, 2. Kako mama vidi".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Genijalno", "Živa istina", "Mama dobro vidi! Vrati ga smjesta Korani!", neki su od brojnih komentara koje je dobio, a jedan pratitelj je šaljivo primijetio i kako je druga slika fotošopirana.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o svemu progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene