Ivan Šarić i zaručnica Korana Gvozdić otišli su na zasluženi odmor u Tursku.

Galerija


Komičar i njegova zaručnica trenutno su na romantičnom odmoru u Turskoj.

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

Radi se o Ivanu Šariću i Korani Gvozdić koji su nakon njegovog uspješnog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama" odlučili otići na zasluženi odmor.

Za idealnu destinaciju odabrali su Istanbul iz kojeg se komičar javio u svom stilu fotografijom koja je njegove obožavatelje nasmijala do suza.

Naime, Šarić je pozirao u gužvi na jednoj od tržnica, gdje je uvjerljivo bio najviši muškarac, a uz fotografiju je obrazložio kakvu je facu složio na Koranino pitanje "što ako te izgubim u gužvi?"

U komentarima se javio i glazbenik Saša Lozar koji sa Šarićem također dijeli visinu te napisao "kod mene isto", a oglasili su se i njegovi kolege iz showa "Ples sa zvijezdama" s kojima je na kraju završio u finalu.

"Ja Dina ovako nikad nisam još izgubila", poručila mu je Viktorija Đonlić Rađa, dok mu je pobjednik showa Slavko Sobin napisao "Ahaahaahahhahaahaha vrh!"

I Šarićeva plesna partnerica Paula Jeričević iskoristila je priliku da još jednom javno poruči što misli o njemu: "Hahahahah pa ti si bog isus".

I tako je komičar još jednom napravio ono što mu odlično ide uz ples - nasmijao mnogobrojnu publiku, što mu je uostalom i posao. 

Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma