One su mu sve

Rakitić proslavio rođendan i preslatkom objavom iz svog španjolskog doma sve raznježio

Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić (Foto: IN Magazin) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić proslavio je 32. rođendan i svima pokazao kako je proveo svoj dan.

Naš nogometni reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić proslavio je svoj 32. rođendan i to u najljepšem društvu, onom svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Dio slavljeničke atmosfere Ivan je odlučio podijeliti i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje je objavio fotografije s kćerima. 

"Moje malene, one koje su mi promijenile život, one koje su mi promijenile dom, raspored, prioritete, one su moje ludilo, moje blagoslovljeno ludilo", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s kćerima Altheom i Adarom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Slavljeničku fotografiju objavila je na svom profilu Raquel i to onu na kojoj razmjenjuju nježan poljubac.

Podsjetimo, Ivan je buduću suprugu upoznao još 2011. godine u Sevilli kada je potpisao za istoimeni klub, a ona je radila kao konobarica u jednom hotelu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene