Sudeći po Instagram profilima supružnika Rakitić, slavilo se cijeli dan i noć.

Galerija


Jedan od najpopularnijih domaćih nogometaša prošlu nedjelju proslavio je 31. rođendan.

Vezani članci Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Rođendansko slavlje Frane Ridjana bit će malo odgođeno zbog jedne prekrasne životne stvari Kirk Douglas (Foto: Profimedia) Glumačka dinastija proslavila 103. rođendan svog najstarijeg člana: "Pappy, volim te svim srcem"

Radi se o igraču Barcelone i Hrvatske nogometne reprezentacije Ivanu Rakitiću, koji je proslavio rođendan u krugu svojih najdražih cura - supruge Raquel Mauri i dvije kćerkice, Althee i Adare.

Sudeći po Instagram profilima supružnika Rakitić, slavilo se cijeli dan i noć.

Preko dana se tako organizirala tematska zabava s tortama, dok su navečer Ivan i Raquel slavili na romantičnoj večeri, s koje je ona podijelila nekoliko fotografija.

Ipak, nitko nije gledao u to što su supružnici jeli i pili, već u dekolte zanosne Španjolke koja se opravdano smatra jednom od najljepših hrvatskih, ali i španjolskih WAGS-ica, odnosno žena nogometaša.

Raquel je tako blistala u trapericama i crnom topiću kojim je istaknula bujni dekolte, a Ivan ni sinoć nije skrivao koliko je ponosan na lijepu suprugu.

Podsjetimo, Ivan je buduću suprugu upoznao 2011. godine u Sevilli kada je potpisao za istoimeni klub, a ona je radila kao konobarica u jednom hotelu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Raquel je tako već godinama najveća i najvjernija podrška svom suprugu.

Jedna od najzgodnijih Hrvatica otkrila nam je čega se najviše boji i poručila: ''Ovo će biti više od izvrtanja bokova''

Zaručnica zvijezde ''Beverly Hillsa'' oglasila se prvi put od njegove smrti, nitko nije znao da su toliko bili skupa

Rekla je da! Slavni par zaručio se poslije dvije godine veze, njoj će to biti četvrti brak