Hrvatski reprezentativac i supruga Raquel postali su ponosni roditelji!


Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postao je ponosni tata malene djevojčice Althee, a vijest o prinovi potvrdio je i za DNEVNIK.hr.

Vezani članci Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta" Hitna pomoć, ilustracija U dječjem domu preminula dvomjesečna beba. Ravnateljica: "Propusta nije bilo. Dijete je imalo više dijagnoza. Mi želimo da inspekcija dođe"

Njegova supruga Raquel Maury u Sevilli je rodila djevojčicu kojoj je par dao ime prema grčkoj nimfi koja je liječila bolesne. Raquel je već danas na svom Facebook profilu objavila sliku malene nakon čega su joj prijatelji čestitali na prinovi!

>> 'Istina je, sad sam oženjen čovjek'

Ivan i Raquel vjenčali su se u travnju 2013. godine, a sudbonosno 'Da' izgovorili su na tajnoj svadbi samo mjesec dana nakon što su obznanili da će postati roditelji.

'Pratim Raquel na svaki ginekološki pregled i baš smo nedavno doznali da u našu malu obitelj stiže djevojčica. Lagao bih kada bih rekao da sam imao ikakvih drugih želja osim da s trudnoćom i porođajem sve prođe u najboljem redu. Sretni smo jer se termin porođaja bliži, a tada počinju najslađe brige i obaveze. To nas jako veseli jer sam oduvijek znao da želim imati veliku obitelj i skladan dom. Za mene je to smisao mog postojanja', izjavio je 25-godišnji nogometaš nedavno za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook