MA VIDI TI NJEGA

SNOVI MU POSTALI STVARNOST Prepoznajete li ovog slavnog Hrvata?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija je raznježila njegove obožavatelje i u kratkom roku prikupila više od 166 tisuća lajkova.

Nogometaš Ivan Rakitić razveselio je svoje obožavatelje na Instagramu fotografijom iz djetinjstva. Na njoj jedan od najplaćenijih hrvatskih igrača trenutno pozira držeći u ruci loptu. I to ne bilo koju loptu. Njegova je želja od malena bila zaigrati u Barceloni, a to mu se prije dvije godine i ostvarilo.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

"Još kao mali jako sam volio Barcelonu. Sretan sam što mu je sudbina dala priliku da budem dio ovog velikog kluba", napisao je Rakitić uz fotografiju koja je oduševila njegove obožavatelje. "Nije samo sudbina zaslužna za to već i tvoja ambicija, trud, predanost i odlučnost", poručila mu je jedna od obožavateljica.

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 166 tisuća lajkova, a Španjolska je Rakitiću osim ispunjenja životnog sna donijela i ljubav s predivnom Raquel Mauri.

 

Desde muy pequeñito ya me gustaba el barça, que suerte que el destino me ha dado la oportunidad de formar parte de este gran club #viscabarca #feliznavidad #regalodesantaclaus #navidadcontresañitos

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene