Tin Golubić spomenuo je Ivana Rakitića u svom triku s kartama i bez teksta ostavio cijelu Hrvatsku ali i šire.

Galerija


Mladi mađioničar iz Varaždina Tin Golubić se u drugoj polufinalnoj emisiji hit-showa "Supertalent" Nove TV, u jednom od prikazanih trikova kojima je žiri i publiku ostavio bez teksta, poslužio i likom našeg proslavljenog reprezentativca i igrača Barcelone Ivana Rakitića.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Screenshot) Maja u problemu zbog haljine s izrezom do struka, Martina ju je upozorila da ne pokaže previše! Tramsform Crew (Foto: NOVA TV) Finale Supertalenta izborili i Marko Antolković, Tranform Crew i Benjamin Iličić!

A čini se kako je i sam Ivan ostao oduševljen Tinovim trikom pa mu je na svom profilu na Instagramu poručio "Bravo majstore".

Tin se bavi izvođenjem trikova 12 godina, a u audicijskoj se emisiji predstavio trikovima s kartama i Majinim mobitelom koji mu je bila posudila. Većinu trikova isprva je učio preko interneta, a kasnije ih je sam počeo smišljati i kreirati.

"Ne znam kako si ovo napravio", rekla mu je Maja Šuput nakon što je izveo trik, te ostavio i nju i ostale u šoku.

A upravo je Maja u polufinalnoj emisiji bila njegova gošća na pozornici za prvi trik, a onda su krenuli i ostali trikovi. "Emisija nam traje samo do pola 12", poručila mu je kroz smijeh Martina. A kakve je komentare imao žiri na njegov nastup?

"Ja sam zagrijala nastup, u tome ima malo čari. Ali od audicije do danas si bio bolji i mislim da si nekima pomrsio planove", poručila mu je Maja, a slično mu je poručio i Janko.

"Bio si savršen", rekao mu je Davor na kraju.

Tin nažalost nije prošao dalje u finale, no svojim je trikovima uspio oboriti s nogu i velike face.

Više o "Supertalentu" čitajte na službenoj stranici.

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!