Ivan Rakitić izjavio je ljubav svojoj Raquel Mauri romantičnom objavom i fotografijom na Instagramu pa dobio niz komplimenata.

Galerija


Nogometaš i reprezentativac Ivan Rakitić poznat je po svojoj romantičnoj strani i često iskazuje ljubav prema lijepoj supruzi Rauqel te na društvenim mrežama dijeli njihove atraktivne fotografije.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Kakav romantik: Pogledajte što je Rakitić priredio svojoj supruzi Raquel na osmu godišnjicu braka

Takva je i njegova posljednja objava na Instagramu, a na kojoj je Raquel u prvi plan istaknula svoj bujni dekolte.

"Volim te, moj živote. Nije važno gdje ni kada, uvijek sam s tobom", napisao je Ivan uz fotografiju.

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji i prijatelji, među njima i nogometaš Ivan Klasnić, koji mu je ostavio i duhovit komentar.

"Ne zna se tko je ljepši", napisao je Ivan.

"Zgodna dama", "Najljepši par, vaša ljubav nema granica", "Jako ste, jako lijepi", "Predivan par", "Prekrasan ste par, obožavam vas", "Super zgodni", "Preslatki ste", neki su od komplimenata koje su dobili.

Raquel i Ivan vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Razlika od 29 godina nije bila nikakva prepreka njihovoj ljubavi, iako su je u početku ipak morali tajiti

Mlada influencerica izgubila život u teškoj nesreći, njezina posljednja objava na Instagramu ledi krv u žilama