Uvijek romantični

Ivan Rakitić i lijepa Raquel poljupcem proslavili godišnjicu veze: "Sedam nevjerojatnih godina na tvojoj strani"

Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Torta Rakitićevih (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatski reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić i supruga Raquel slave sedmu godišnjicu veze.

Ivan Rakitić poznat je po svojoj romantičnoj strani koju nikada ne skriva i po čestom iskazivanju ljubavi prema lijepoj supruzi Raquel Mauri, i to već punih sedam godina.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Zaljubljeni par na društvenim je mrežama podijelio djelić atmosfere s proslave, a uživali su i u torti s prikladnim natpisom.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

"Sedam nevjerojatnih godina na tvojoj strani, a bit će ih još više! S tobom na kraj svijeta. Hvala što si uvijek uz mene! Puno te volim", napisali su jedno drugome u objavi.

Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivan i Raquel roditelji su četverogodišnje Althee i dvogodišnje Adare, a sretna obitelj posljednjih nekoliko godina živi u Barceloni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene