Ivan Rakitić i Raquel Mari vole se već osam godina.

Galerija


Hrvatski nogometni reprezentativac i Barcelonin igrač, Ivan Rakitić na profilu na Instagramu romantičnom je objavom čestitao supruzi Raquel Mari osam zajedničkih godina i raznježio obožavatelje koji ga prate sa svih strana svijeta.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Lijepa supruga Ivana Rakitića pokazala pjevačke sposobnosti ali i senzualne plesne pokrete Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ljutiti navijači napali Rakitićevu suprugu zbog poraza Barcelone: "Daj mu da on odjene te tvoje haljine"

"Osam godina i neka ih bude još puno, ljubavi moja! Najsretniji sam čovjek na svijetu, ponosan na tebe, živote moj! Zauvijek s tobom, volim te puno", napisao je Ivan uz fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti sa suprugom u bazenu.

Raquel je istu objavu objavila i na svom profilu gdje je dan ranije objavila fotografiju i ponosno pokazala obline kojima je osvojila našeg nogometaša.

Par je ove godine ljetovao na hrvatskoj obali, a oduševljenje njezinim ljepotama nisu krili te su dio doživljaja također podijelili na društvenim mrežama.

Ivan i Rauqel su u lipnju ove godine proslavili 6. godišnjicu braka, a on je tim povodom na profilu na Instagramu objavio fotografiju s njihova vjenčanja. 

Izgledaju bolje nego ikad: Žena vrač i Sully objavili zajedničku fotku nakon 21 godinu