Posebno su se dotjerali

Ivan Rakitić s obitelji slavio u Sevilli, a svi su samo gledali u njegovu prekrasnu suprugu Raquel!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Galerija

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri s kćerima su uživali na tradicionalnom festivalu u Sevilli, za koji su se posebno dotjerali.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri ne propuštaju tradicionalni festival u njezinoj rodnoj Sevilli.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

I ove godine za tu su se prigodu posebno dotjerali, a Raquel se uskladila s njihovim kćerkicama Altheom i Adarom u bijelim haljinama s crnim točkicama i raskošnim volanima u crvenoj boji.

Fotografije sa slavlja oboje su objavili na svojim Instagramima, na kojima su se pohvalili i da su uživali u romantičnoj vožnji kočijom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

"Prekrasna obitelj", "Najljepši ste", "Divne fotke", neki su od brojnih komplimenata koje su dobili, a mnogi su komentirali i kako Raquel posebno blista.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i otada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine, a u lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +15 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Celebrity Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 +1 Natalija Prica - 1 Celebrity Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene