Ivan Rakitić i Raquel Mauri kod kuće su proslavili četvrti rođendan svoje mlađe kćeri Adare.

Galerija


Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri svojoj su kćeri Adari priredili intimnu proslavu za njezin četvrti rođendan.

Vezani članci Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ne skrivaju koliko su zaljubljeni: Naš nogometaš i lijepa supruga u strastvenom se poljupcu bacili u bazen Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić pokazao nježnu stranu i čestitao lijepoj Raquel godišnjicu, priznao joj što će zauvijek pamtiti

Ove godine s djevojčicom slave u samoizolaciji, a oboje su na društvenim mrežama napisali emotivne posvete za svoju kći.

"Sretan rođendan svjetlu mog života, djevojčici koja me svakodnevno uči da se smiješim i uživam u svakoj sekundi s njom. Hvala ti što si me naučila toliko lijepih stvari koje proizlaze iz tvog velikog srca. Voli te cijela tvoja obitelj", napisala je Raquel uz fotografiju na kojoj su njezine obje kćeri.

"Sretan rođendan kćeri! Jako te volimo", napisao je Rakitić na svom profilu. Ivan Rakitić i njegova supruga često na društvenim mrežama objavljuju snimke i fotografije svojih kćeri, a Athlea je nedavno imitirala ples pjevačice Shakire, koja se svime pohvalila i na svom profilu.

Problematična glumica rastala se od četvrtog supruga nakon što je zbog nasilja završila u zatvoru