Ivan Rakitić i Raquel Mauri slave 6. godišnjicu braka.

Galerija


Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić već je dobro poznat po svojem javnom iskazivanju ljubavi prema supruzi Raquel Mauri. 

Vezani članci Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Izbrisala sve njegove tragove: Ecija Ivušić na svoj način potvrdila prekid kratke veze s Pokrivačem Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini

Igrač Barcelone ovog je puta na Instagramu odlučio sa cijelim svijetom podijeliti koliko je sretan sa svojom Španjolkom pa joj je posvetio emotivnu objavu povodom 6. godišnjice njihova braka. 

Uz fotografiju s vjenčanja na kojoj Ivan i Raquel poziraju svečano odjeveni, Rakitić je napisao i "Sretna ti godišnjica ljubavi moja. Za još puno sretnih godina", a odmah su počeli pljuštati komentari puni lijepih želja i čestitki. 

Raquel i Rakitić su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu. 

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Danas sretan par ima dvije kćerkice, Althee i Adare, a svakodnevno oduševljavaju svojim dirljivim objavama na društvenim mrežama. Trenutno Rakitić s obitelji ljetuje na jadranskoj obali. 

Raquel se također pohvalila fotografijom s vjenčanja, a suprugu je poručila da je "njezin život".

 

Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena