Golupčići

Zaljubljeni kao i prvog dana: Rakitić i njegova Raquel poneseni emocijama proslavili godišnjicu braka

Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +2 Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri slave 6. godišnjicu braka.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić već je dobro poznat po svojem javnom iskazivanju ljubavi prema supruzi Raquel Mauri. 

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Emotivne riječi Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

Igrač Barcelone ovog je puta na Instagramu odlučio sa cijelim svijetom podijeliti koliko je sretan sa svojom Španjolkom pa joj je posvetio emotivnu objavu povodom 6. godišnjice njihova braka. 

Uz fotografiju s vjenčanja na kojoj Ivan i Raquel poziraju svečano odjeveni, Rakitić je napisao i "Sretna ti godišnjica ljubavi moja. Za još puno sretnih godina", a odmah su počeli pljuštati komentari puni lijepih želja i čestitki. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz aniversario mi amor @raquel_mauri 😍💒💍 A por muchos años más.! #teamo #boda #felicidad #amor

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Raquel i Rakitić su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu. 

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Danas sretan par ima dvije kćerkice, Althee i Adare, a svakodnevno oduševljavaju svojim dirljivim objavama na društvenim mrežama. Trenutno Rakitić s obitelji ljetuje na jadranskoj obali. 

Raquel se također pohvalila fotografijom s vjenčanja, a suprugu je poručila da je "njezin život".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidad que bonito nombre tienes ✨❣️♾ FELIZ ANIVERSARIO MI VIDA♾🖇🔐@ivanrakitic #teAmo🤗😘

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dido (Foto: Profimedia) Dido (Foto: Screenshot) Dido (Foto: Screenshot) Dido (Foto: Getty Images) +5 Dido (Foto: Getty Images) Celebrity Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene