neočekivani incident

Perišić izgubio živce: Izvrijeđao fotografa nakon što ga je snimio sa suprugom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Perišić mirno je šetao sa suprugom središtem grada, sve dok nije opazio fotografa koji ih je s pristojne udaljenosti snimao.

Ivan Perišić i njegova supruga Josipa nastoje svoj život držati podalje od medija. Par se rijetko pojavljuje u javnosti, a javna događanja gotovo i ne posjećuju. Već neko vrijeme naš nogometaš sa suprugom i obitelji živi povučenim životom u Italiji gdje igra za Inter Milan. A upravo na ulicama Milana dogodio se nesvakidašnji incident koji je izazvao Perišić.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

On je, naime, mirno šetao sa suprugom središtem grada sve dok nije shvatio da ih snima papparazzo. Iako ih je snimao s pristojne udaljenosti, Perišić je naglo postao nervozan. Sa suprugom je zastao, sakrio se iza stupa i počeo telefonirati, a onda se navodno iznenada obrušio na fotografa. Na sav glas počeo ga je vrijeđati, a njegov neprimjereni potez naišao je na osudu.

Inače, Ivan i Josipa upoznali su se još tijekom srednjoškolskih dana. Ljubav iz školskih klupa završila je brakom. Nakon vjenčanja, 2012. dobili su sina, a nakon toga i kćerkicu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene