Ivan Perišić mirno je šetao sa suprugom središtem grada, sve dok nije opazio fotografa koji ih je s pristojne udaljenosti snimao.


Ivan Perišić i njegova supruga Josipa nastoje svoj život držati podalje od medija. Par se rijetko pojavljuje u javnosti, a javna događanja gotovo i ne posjećuju. Već neko vrijeme naš nogometaš sa suprugom i obitelji živi povučenim životom u Italiji gdje igra za Inter Milan. A upravo na ulicama Milana dogodio se nesvakidašnji incident koji je izazvao Perišić.

Vezani članci Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Ivan Perišić i Luka Modrić slavili s Ćorlukom, Franka zapjevala i na vlastitom vjenčanju! Slika nije dostupna LJUBAV IZ ŠKOLSKIH KLUPA Perišić svoju Josipu voli od dječjih dana!

On je, naime, mirno šetao sa suprugom središtem grada sve dok nije shvatio da ih snima papparazzo. Iako ih je snimao s pristojne udaljenosti, Perišić je naglo postao nervozan. Sa suprugom je zastao, sakrio se iza stupa i počeo telefonirati, a onda se navodno iznenada obrušio na fotografa. Na sav glas počeo ga je vrijeđati, a njegov neprimjereni potez naišao je na osudu.

Inače, Ivan i Josipa upoznali su se još tijekom srednjoškolskih dana. Ljubav iz školskih klupa završila je brakom. Nakon vjenčanja, 2012. dobili su sina, a nakon toga i kćerkicu.