Nek' se zna

Menadžer objavom o Severini izazvao burne reakcije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Bubalo ni ovog puta nije štedio riječi. Njegovo mišljenje o Severini podiglo je dosta prašine.

Čini se kako estradni menadžer Ivan Bubalo više ne može šutjeti. U posljednje vrijeme svoja mišljenja o brojnim glazbenicima vrlo rado iznosi na svom Facebook profilu. I dok za većinu nema riječi hvale, iznimka očito postoji. Neviđeni talent i osoba koja je kako kaže, za tri koplja najbolja je prema njegovom mišljenju pjevačica Severina.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

''Talent kakav se rađa jednom u 99 godina. Ponavljam-gluma, pjevanje, pisanje, manekenstvo, slikanje, režija. Svega čega se ona uhvati najbolja je. Najveća umjetnica Splita od stvaranja države. Jednog dana na padinama Marjana križat ce se ulice Gorana Ivaniševica i Ivana Balića sa ulicama Stipe Božića i Tonija Kukoča, a uzbrdo ide ulica Dina Rađe i Blanke Vlašić. E, tu će Grad dati Severini perivoj, a odatle se vidi do Italije.

Oni koji se ne slažu sa mnom (mislim da ce ih biti) slobodno mi napišite, ali molim vas, ne dirajte Sevu. Bez obzira na sve, ona je za tri koplja, najbolja'', napisao je Ivan Bubalo.

"Koje svetogrđe! Severinu staviti na razinu jedne Blanke? Meni to izgleda kao loš vic'', ''Nije ona tolika zvijezda, koliko je populacija koja je sluša hendikepirana'' komentirali su pojedini korisnici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene