sasvim iskreno

"Da ga barem nisam poznavao!" Menadžer o Arsenu i Rozgi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mišljenje poznatog menadžera o Jeleni Rozgi izazvalo je lavinu komentara. Mnogi se s njim ne slažu.

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo nedavno je podigao veliku prašinu svojim osvrtom na legendarnog Matu Mišu Kovača. No, Mišo nije jedini o kojem je Bubalo odlučio javno progovoriti. Nakon što se oporavio od gripe, menadžer s dugogodišnjim iskustvom i poznanstvima svakodnevno na svom Facebooku objavljuje statuse vezane uz najveće domaće estradne zvijezde.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

Nakon Miše, kojeg smatra kraljem domaće scene, progovorio je i o Arsenu Dediću. "Jednostavno nemam prave riječi za njega. Označio je moju mladost, a bogami i starost. Jednostavno neponovljiv i jedinstven. Ipak dao bih sve na svijetu da ga nisam poznavao", napisao je Bubalo.

 Osvrnuo se Bubalo i na jednog od najpoznatijeg hitmejkera, Tončija Huljića, kojeg smatra najpoštenijim čovjekom na sceni. "Mislim da nitko neće imati primjedbu da spada u 3-4 naša najuspješnija autora. Ogroman je njegov opus. Ali ono što neću dozvolit nikome da dovede u pitanje, a riječ je o mom mišljenju na temelju mojih 36 godina rada u estradi je da je sigurno na samom vrhu najpoštenijih ljudi na estradi. Nikad, ali baš nikad nisam od bilo koga čuo da ga je ili probao prevariti ili manipulirati. Normalno da nije mogao svima pomoći, ali nije nikome odmogao. Čovjek za ponos", zaključio je Bubalo koji je jedan od svojih statusa posvetio i Jeleni Rozgi.

"E pa Jelena polako, ali sigurno uz dva kormilara (Huljiće) jedna si od onih kojima mogu čestitati i pitati: "Zvijezdo, kako si?" Želim ti još dugo taj status", napisao je menadžer i izazvao burne reakcije. "Uz dužno poštovanje ovaj put ne dijelimo mišljenje", "Riječi pjesama za odgoj mladih cura ostavljaju bez teksta" i "Blago nama, očito ima pjesme koje oslikavaju intelekt nacije", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene