u svom stilu

Splitski menadžer opet o Severini: "Tko voli, nek' izvoli"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Točno u podne Severina je na svom Facebooku objavila novu pjesmu "Kuda za vikend". Nije dugo trebalo da svoje mišljenje izrazi i Ivan Bubalo.

Poznati splitski estradni menadžer Ivan Bubalo u posljednje vrijeme često komentira stanje na estradnoj sceni. Dok neke bez dlake na jeziku kudi i kritizira, druge pak uzdiže u nebesa. Doduše, takvi su u
manjini, a jedna od pjevačica koja je uspjela ući u potonju kategoriju je i Severina.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Samo par sati nakon što je objavila novi singl "Kuda za vikend" oglasio se Bubalo i dao svoj sud o Severininoj novoj pjesmi. "Tko voli neka izvoli. Ali veliki hit. Mega hit! Fascinirao me videospot. Najbolji ikad napravljen kod nas", napisao je Bubalo na svom Facebooku. 

Inače, ovo nije prvi put da Bubalo hvali svoju sugrađanku. Prije nekoliko mjeseci hvalio je njezin talent nazvavši je pritom pjevačicom koja je "za tri koplja najbolja". "Talent kakav se rađa jednom u 99 godina. Ponavljam – gluma, pjevanje, pisanje, manekenstvo, slikanje, režija. Svega čega se ona uhvati, najbolja je. Najveća umjetnica Splita od stvaranja države. Jednog dana na padinama Marjana križat ce se ulice Gorana Ivaniševića i Ivana Balića sa ulicama Stipe Božića i Tonija Kukoča, a uzbrdo ide ulica Dina Rađe i Blanke Vlašić. E, tu će Grad dati Severini perivoj, a odatle se vidi do Italije", napisao je tada menadžer.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene