Iva Todorić na Instagramu je objavila fotografije s proslave svojeg 45. rođedana.

Galerija


I dok joj je na proslavi 40. rođendana goste zabavljao Miroslav Ilić, Iva Todorić svoj 45. proslavila je u krugu obitelji.

Vezani članci Piruška Canjuga, Ivica Todorić i Ante Huljev Uskoro prva presuda Todoriću i suoptuženicima: Tužiteljstvo i obrana održali završne govore Četvrtooptužena u slučaju mali Agrokor Nicole de Rossi De Rossi iznijela obranu: "Todorić je za mene bio apsolutni autoritet i nisam sumnjala u njegov potpis. Ovo suđenje me uništilo"

Na Instagramu je objavila fotografije s nikad skromnijeg slavlja u kojima se pohvalila poklonima i čestitkama koje je dobila, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira s tatom Ivicom.

"Hvala svima koji ste mi slali čestitke i divne želje za moj rođendan. Svu ljubav koju svakodnevno širim u nekim danima u godini posebno osjetim kako vas dotiče, pa je tako jučer bio jedan od tih dana kad mi otvorite svoja srca i zahvalite", napisala je Iva na svom Instagramu i zaključila kako godine nisu važne, već su samo broj.

Za rođendan je dobila i tortu s porukom: "Nikad nemoj prestati biti ono što jesi. Volim te N.", za koju se pretpostavlja da joj je poslao misteriozni muškarac s kojim je pred kraj prošle godine uživala u Opatiji. Na Instagramu je tada objavila njihove zajedničke romantične fotografije na kojima je muškarcu prekrila lice te je tako ponovno potaknula nagađanja o svojem novom dečku.

"Šaljemo ljubav", poručila je Iva pored njihovih fotki, a istu poruku poslala je i u ožujku 2020. godine uz još jednu fotografiju s misterioznim muškarcem koja je nastala u Beogradu, i vjerojatno se radi o istoj osobi, no ona od tada nije otkrila tko je.

O njezinu novom dečku počelo se pisati još 2019. godine nakon što je snimljena u društvu mlađahnog dečka na jahti kod otoka Visa, a već se tada nagađalo da je on iz Beograda.

Iva se u svibnju 2019. godine razvela od Hrvoja Balenta, s kojim je u braku provela 18 godina i s kojim ima troje djece.

Njezina tragična smrt potresla je čitav svijet, imala je samo 33 godine i bila je majka malenog dječaka