Prezgodna mama

Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala savršenu liniju na odmoru: Tko je osvojio njezino srce nakon razvoda?

Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Jerko Leko (FOTO: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +0 Iva Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Iva Šarić nekad je bila poznata kao Iva Leko, supruga nogometaša Jerka Leke.

Ona je jedna od naših najljepših manekenki i žena nogometaša.

Pogledaj i ovo Iva Šarić (Foto: Instagram) Ona je bomba! Ljepota neodoljive Hrvatice osvaja na prvi pogled: U crnoj izrezanoj majičici pokazala raskošan dekolte

Radi se o Ivi Šarić, koja je nekada bila supruga nogometaša Jerka Leke, s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Podsjetimo, zanosna brineta nogometaša je osvojila 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 19, a Jerko 32 godine.

Iako se o njihovu razvodu počelo pisati još 2017. godine, samozatajni par tek je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on

Točnije, o tome je šturo progovorila Iva koja je priznala kako je ponovno slobodna te kako više nisu vidjeli rješenje svojih problema, osim u tome da im se razdvoje putevi.

Bivša manekenka od tada se još više posvetila majčinskim obvezama, ali i novim poslovnim angažmanima kojih itekako ima, jer ipak se radi o jednoj od najljepših Hrvatica. Također, ako je netko novi osvojio njezino srce, brineta to pomno skriva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on

Zagrebačka ekonomistica utjehu je pronašla i u putovanjima, a trenutačno je vrućinu gradskog asfalta zamijenila sunčanom Španjolskom, gdje je uskočila u prekrasne kupaće kostime u kojima je pokazala besprijekornu liniju te izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Iva je doista zanosna mama, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene