Iva Šarić nekad je bila poznata kao Iva Leko, supruga nogometaša Jerka Leke.

Galerija


Ona je jedna od naših najljepših manekenki i žena nogometaša.

Vezani članci Bruno Petković i Iva Šarić Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri Iva Šarić Bivša supruga našeg nogometaša u tajicama i sportskom grudnjaku poručila: ''Idemo ponovno''

Radi se o Ivi Šarić, koja je nekada bila supruga nogometaša Jerka Leke, s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Podsjetimo, zanosna brineta nogometaša je osvojila 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 19, a Jerko 32 godine.

Iako se o njihovu razvodu počelo pisati još 2017. godine, samozatajni par tek je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

Točnije, o tome je šturo progovorila Iva koja je priznala kako je ponovno slobodna te kako više nisu vidjeli rješenje svojih problema, osim u tome da im se razdvoje putevi.

Bivša manekenka od tada se još više posvetila majčinskim obvezama, ali i novim poslovnim angažmanima kojih itekako ima, jer ipak se radi o jednoj od najljepših Hrvatica. Također, ako je netko novi osvojio njezino srce, brineta to pomno skriva.

Zagrebačka ekonomistica utjehu je pronašla i u putovanjima, a trenutačno je vrućinu gradskog asfalta zamijenila sunčanom Španjolskom, gdje je uskočila u prekrasne kupaće kostime u kojima je pokazala besprijekornu liniju te izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Iva je doista zanosna mama, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji.

Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga''