objavila na instagramu

Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu

Iva Šarić Iva Šarić Goran Perešin i Mario Poje/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić s nogometašem Brunom Petkovićem čeka dijete, a iako je tajanstvena u vezi brojnih detalja, na Instagramu se sada po prvi put oglasila na tu temu.

Prije nekoliko dana su se na društvenim mreža pojavile prve fotografije trudne manekenke Ive Šarić, a ona se sada i sama prvi put oglasila o trudnoći. Na Instagram storyju je objavila fotografiju dekica za bebu koje je je birala u jednoj trgovini dječjom opremom.

Pogledaj i ovo Iva Šarić - 2 sredila se od glave do pete Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

"Teške odluke", napisala je uz fotografiju na koju je stavila i emotikon srca.

Vijest da čeka dijete sa šest godina mlađim nogometašem Brunom Petkovićem pojavila se krajem siječnja, a par čeka dječaka koji bi na svijet trebao stići ovog ljeta. Story.hr prenio je da je Iva u petom mjesecu trudnoće, a tu im je vijest potvrdio izvor blizak paru.

Iva i Bruno svoju su vezu prvo tajili, a prvi put su ih zajedno vidjeli prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu. Prve trudničke fotografije na društvenim su mrežama osvanule na profilu Ive Jerković. Lijepa trudnica je u toj prigodi zablistala u uskoj crnoj haljini bez rukava s visokim ovratnikom.

Iza Ive Šarić je inače brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene