Iva Šarić s nogometašem Brunom Petkovićem čeka dijete, a iako je tajanstvena u vezi brojnih detalja, na Instagramu se sada po prvi put oglasila na tu temu.

Galerija


Prije nekoliko dana su se na društvenim mreža pojavile prve fotografije trudne manekenke Ive Šarić, a ona se sada i sama prvi put oglasila o trudnoći. Na Instagram storyju je objavila fotografiju dekica za bebu koje je je birala u jednoj trgovini dječjom opremom.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina! Dugo su tajili da čekaju dijete, a sada su već otkrili i njegovo ime Iva Šarić Iva Šarić dugo je skrivala vezu s nogometašem, a sada je u pripijenoj haljini ponosno pokazala trudnički trbuščić

"Teške odluke", napisala je uz fotografiju na koju je stavila i emotikon srca.

Vijest da čeka dijete sa šest godina mlađim nogometašem Brunom Petkovićem pojavila se krajem siječnja, a par čeka dječaka koji bi na svijet trebao stići ovog ljeta. Story.hr prenio je da je Iva u petom mjesecu trudnoće, a tu im je vijest potvrdio izvor blizak paru.

Iva i Bruno svoju su vezu prvo tajili, a prvi put su ih zajedno vidjeli prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu. Prve trudničke fotografije na društvenim su mrežama osvanule na profilu Ive Jerković. Lijepa trudnica je u toj prigodi zablistala u uskoj crnoj haljini bez rukava s visokim ovratnikom.

Iza Ive Šarić je inače brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona.

Fotografija Jennifer Aniston u sićušnoj haljini povodom 52. rođendana impresionirala njezine fanove!