Priznala da je gotovo

Krah još jedne ljubavi: Iva Šarić prvi put progovorila o razvodu od Jerka Leke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza Ive Šarić i Jerka Leke devet je zajedničkih godina, a zajedno imaju i dvoje djece.

Još kad se prije godinu dana šuškalo da su se Iva Šarić i Jerko Leko razišli nakon devet zajedničkih godina, ni lijepa manekenka ni nogometaš te glasine nisu htjeli komentirati. No za najnovije izdanje časopisa Story Iva je sada prvi put progovorila o njihovu razvodu.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković "Jako poseabn dan" Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

''O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti, no jedino što ću sada reći o tome jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo o našm privatnim stvarima", objasnila je Iva.

Dodala je da bez obzira na sve i dalje vjeruje u ljubav jer ona dolazi i postoji u više oblika. Bez obzira na to što je iza nje rastava braka, tvrdi da i dalje vjeruje u ljude. 

"Vjerujem u ljude, i to jako, možda i previše. Moji me prijatelji zbog toga zafrkavaju, ali od toga ne odustajem", zaključila je Iva za Story. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene