Iva Šarić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)
Iva Šarić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iza Ive Šarić i Jerka Leke devet je zajedničkih godina, a zajedno imaju i dvoje djece.


Još kad se prije godinu dana šuškalo da su se Iva Šarić i Jerko Leko razišli nakon devet zajedničkih godina, ni lijepa manekenka ni nogometaš te glasine nisu htjeli komentirati. No za najnovije izdanje časopisa Story Iva je sada prvi put progovorila o njihovu razvodu.

Vezani članci Iva Šarić (Foto: Instagram) Ljepota neodoljive Hrvatice osvaja na prvi pogled: U crnoj izrezanoj majičici pokazala raskošan dekolte Iva Šarić (Foto: Instagram) Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala savršenu liniju na odmoru: Tko je osvojio njezino srce nakon razvoda?

''O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti, no jedino što ću sada reći o tome jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo o našm privatnim stvarima", objasnila je Iva.

Dodala je da bez obzira na sve i dalje vjeruje u ljubav jer ona dolazi i postoji u više oblika. Bez obzira na to što je iza nje rastava braka, tvrdi da i dalje vjeruje u ljude. 

"Vjerujem u ljude, i to jako, možda i previše. Moji me prijatelji zbog toga zafrkavaju, ali od toga ne odustajem", zaključila je Iva za Story.