Iva Šarić u svojim storyjima na Instagramu objavila je fotografiju dječjih kolica te je pokazala i kako izgleda mjesec dana nakon što je rodila sina Adriana, kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem.

Galerija


Manekenka Iva Šarić (32) i nogometaš Bruno Petković (26) prije mjesec dana dobili su sina kojemu su dali ime Adrian.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić prekinula šutnju o vezi sa šest godina mlađim Brunom Petkovićem s kojim čeka sina, za to je imala dobar povod Iva Šarić Prve fotografije trudne Ive Šarić koja čeka dijete s Brunom Petkovićem, zabavljala se na rođendanu bivše misice

Nakon toga su oboje viđeni ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila, a prilikom izlaska iz rodilišta sa sinom u ruci nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio pokazivanjem srednjeg prsta.

Tajnoviti par poslije se u medijima ni na društvenim mrežama nije oglašavao o rođenju djeteta, no sada je Iva objavila prvu fotografiju vezanu uz njihova sina.

Iako je bebu prekrila krpom, manekenka je u svojim storyjima na Instagramu podijelila fotku dječjih kolica, a pokazala je i kako izgleda mjesec dana nakon poroda. Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv