Iva Šarić i Nina Mia Čikeš bile su uzvanice jednog nedavnog glamuroznog eventa.

Galerija


Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih i najpopularnijih beauty kompanija na svijetu, proteklog je vikenda svečano predstavila svoju novu liniju proizvoda – Style.

Vezani članci Bruno Petković i Iva Šarić Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri Iva Šarić Bivša supruga našeg nogometaša u tajicama i sportskom grudnjaku poručila: ''Idemo ponovno''

Prelijepo okruženje termi Tuhelj poslužilo je kao idealna kulisa za glamurozno predstavljanje kojem su nazočile brojne osobe iz beauty svijeta, partneri i klijenti, kao i poznate ljepotice poput Ive Šarić, Nine Mije Čikeš i drugih.

Iva je pritom zablistala u dugoj, crnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a manekenka je odabrala i nešto jači make-up, iako je poznato kako bivša supruga nogometaša Jerka Leke izgleda fantastično i u potpuno prirodnom izdanju. Upravo zbog toga, majka dvojice dječaka već je godinama potpuno zasluženo na listama najljepših Hrvatica.

Arhitektica i "it" djevojka Nina Mia Čikeš na event je stigla u prepoznatljivom izdanju: neobičnoj, šarenoj haljini te s rozom bojom kose. Lijepa plavuša posljednjih dana eksperimentira sa šarenim bojama na glavi, pa je nedavno na Instagramu podijelila i fotografiju s tirkiznom perikom.

Iako Nini sve dobro stoji, plava kosa jedan je od njezinih zaštitnih znakova, a čini se kako joj bračni život itekako godi. Podsjetimo, 8 mjeseci nakon prekida veze s glumcem Miranom Kurspahićem, Nina Mia udala se u Las Vegasu za partnera Ivana Jelčića, a vijesti je potvrdila na Instagramu.

Par su upoznali zajednički prijatelji, a često znaju oduševljavati na društvenim mrežama fotkama s putovanja.

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života

Djevojka srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila sinčića, a znamo i ime