Iva Šarić i Nina Mia Čikeš bile su uzvanice jednog nedavnog glamuroznog eventa.

Galerija


Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih i najpopularnijih beauty kompanija na svijetu, proteklog je vikenda svečano predstavila svoju novu liniju proizvoda – Style.

Vezani članci Iva Šarić - 4 Neodoljiva Hrvatica koja ljubi mlađahnog dinamovca blista: U sportskom topiću pohvalila se isklesanim trbuhom Bruno Petković i Iva Šarić Dinamovac Bruno Petković ljubi bivšu suprugu Jerka Leke, Ivu Šarić? Uhvaćeni skupa na privatnoj večeri

Prelijepo okruženje termi Tuhelj poslužilo je kao idealna kulisa za glamurozno predstavljanje kojem su nazočile brojne osobe iz beauty svijeta, partneri i klijenti, kao i poznate ljepotice poput Ive Šarić, Nine Mije Čikeš i drugih.

Iva je pritom zablistala u dugoj, crnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a manekenka je odabrala i nešto jači make-up, iako je poznato kako bivša supruga nogometaša Jerka Leke izgleda fantastično i u potpuno prirodnom izdanju. Upravo zbog toga, majka dvojice dječaka već je godinama potpuno zasluženo na listama najljepših Hrvatica.

Arhitektica i "it" djevojka Nina Mia Čikeš na event je stigla u prepoznatljivom izdanju: neobičnoj, šarenoj haljini te s rozom bojom kose. Lijepa plavuša posljednjih dana eksperimentira sa šarenim bojama na glavi, pa je nedavno na Instagramu podijelila i fotografiju s tirkiznom perikom.

Iako Nini sve dobro stoji, plava kosa jedan je od njezinih zaštitnih znakova, a čini se kako joj bračni život itekako godi. Podsjetimo, 8 mjeseci nakon prekida veze s glumcem Miranom Kurspahićem, Nina Mia udala se u Las Vegasu za partnera Ivana Jelčića, a vijesti je potvrdila na Instagramu.

Par su upoznali zajednički prijatelji, a često znaju oduševljavati na društvenim mrežama fotkama s putovanja.

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života

Djevojka srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila sinčića, a znamo i ime