bome se zabavila!

Iva Majoli bila je glavna zvijezda tuluma u Zagrebu, na koji je došla sjajno raspoložena i spremna za ples!

Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 5 Luka Stanzl/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 2 Iva Majoli i Davor Šuker Iva Majoli Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) +0 Iva Majoli - 5 Galerija

Iva Majoli zabavljala se na partyju u Zagrebu, a dan ranije proslavila je i obljetnicu svojeg najvećeg teniskog uspjeha.

Našu umirovljenu tenisačicu Ivu Majoli, koja je danas izbornica Hrvatske ženske teniske reprezentacije, u posljednje vrijeme u javnosti viđamo češće nego proteklih godina, a sada se pojavila i na Cover Style partyju u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Za ovu je prigodu odabrala elegantnu potpuno crnu kombinaciju, no boja njezine odjeće nikako nije bila u skladu s raspoloženjem. Namiješena i spremna za ples, Iva je bila glavna zvijezda partyja, a plesnim pokretima pohvalila se u pričama na svojem Instagramu.

Dan prije događanja tenisačica je obilježila 25. godišnjicu svojeg najvećeg uspjeha u karijeri, pobjede na Grand Slam turniru Rolland Garros u Parizu, a i to je bila sjajna prigoda za tulum.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

Majoli je u karijeri osvojila ukupno devet WTA turnira, što nijedna naša tenisačica nakon nje nije uspjela.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene