uživaju u francuskoj

Iva Majoli objavila fotku iz bazena s Anicom Kovač pa njezinu suprugu Robertu poslala jasnu poruku

In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 Galerija

Iva Majoli i Anica Kovač prijateljice su već dugi niz godina, a trenutno se druže u Francuskoj gdje su se zajedno pozirale u badićima.

Naša najuspješnija tenisačica, Iva Majoli (44), trenutno odmara u luksuznom hotelu u Francuskoj, a tamo joj se pridružila i najuspješnija hrvatska misica te bivša manekenka, Anica Kovač (45).

Pogledaj i ovo Poznati na špici: Valentina Baus velika galerija Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!

Njih dvije prijateljice su već dugi niz godina, i često su zajedno obilazile domaće evente, a sada su se opustile uz bazen i pokazale kako izgledaju u kupaćim kostimima.

"Volim ovu ženu", napisala je Majoli u opisu fotke na kojoj pozira zagrljena s Anicom, a zatim se obratila i njezinu suprugu, nogometnom menadžeru i bivšem nogometašu Robertu Kovaču (47).

"Imaš najbolju suprugu na svijetu", poručila mu je kratko i jasno, a Anica joj je u komentarima ispod fotke ostavila srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

Fotka je oduševila Ivine pratitelje, a komentirala ju je i još jedna umirovljena tenisačica, Talijanka Mara Santangelo, koja je nanizala zaljubljene smajliće.

Inače, Iva je osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine, a u karijeri je osvojila ukupno devet WTA turnira, što nijedna naša tenisačica nakon nje nije uspjela.

Anica je, pak, nakon pobjede na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta, dok je haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Njen uspjeh također niti jedna Hrvatica još nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, a Anicu i danas nazivaju jednom od naših najljepših misica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene