Ide joj!

Naša ljepotica s američkom adresom privukla paparazze, ovakvim prizorima ni oni nisu mogli odoljeti

Iva Kovačević Iva Kovačević Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Kovačević - 1 Iva Kovačević - 2 Iva Kovačević Iva Kovačević Iva Kovačević - 6 Iva Kovačević - 4 Iva Kovačević - 3 Iva Kovačević - 2 Iva Kovačević - 1 Iva Kovačević - 23 +22 Iva Kovačević - 22 Galerija

Iva Kovačević je u minijaturnom bikiniju istaknula bujne obline što nije promaklo paparazzima u Las Vegasu, a pohvalila se i sama na društvenim mrežama.

Hrvatska manekenka s američkom adresom Iva Kovačević pokazala je svoje zamamno tijelo u minijaturnom kupaćem kostimu, a paparazzi su je uhvatili dok je uživala pokraj bazena u Las Vegasu.

Iva je bujni dekolte istaknula u crnom bikiniju, a pokazala je i lice bez šminke, kupajući se i sunčajući, te uživajući u osvježavajućoj lubenici.

"Predivna si, volim te", "Uvijek lijepa", "Izgledaš lijepo i seksi", "Jako vruće", "Oduzimaš nam dah", "Lijepa si", pohvalili su je u komentarima nakon što je nekoliko fotografija i sama podijelila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA KOVACEVIC (@youcancallmestacy)

Lijepa manekenka dulji niz godina svoju karijeru gradi u Americi, a nerijetko se na Instagramu pohvali i golišavim fotografijama s luksuznih lokacija.

Sudeći po njenom profilu na Instagramu na kojem je prati više od 11 tisuća ljudi, Iva voli daleka putovanja i raskošan život, a čini se da ima i itekako blistavu karijeru u američkom modnom svijetu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović +20 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Kolinda okinula selfie za fanove, njezina nikad vitkija linija i mladolik izgled zasjenili su čak i neke druge ljepote!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 1 +22 Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene