Iva Jerković jedna je od najljepših žena u Hrvatskoj, a najnovije fotke još jednom su to potvrdile.

Galerija


Ovog se vikenda u luksuznoj vili Šeherezada u Dubrovniku održalo raskošno vjenčanje Magdalene Balenović i njezinog dugogodišnjeg partnera Alexandera Clemencea. Ceremoniji i slavlju su naravno prisustvovale i mnoge poznate face s naše estrade, a među njima je pažnju najviše plijenila Iva Jerković. 

Vezani članci Nataša Janjić i Nenad Medančić Domaća glumica napokon otkrila kada se točno udala za markantnog pazinskog ortopeda Martina Tomčić (Foto: Instagram) Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

Zanosna Iva bila je kuma na vjenčanju, a za ovu prigodu manekenka je odjenula dvije svečane haljine. Jednu u nježno rozoj nijansi koju su nosile i djeveruše, a druga je bila rezervirana za kasniji provod. Radilo se o srebrnoj haljini do poda koja je otkrivala duboki i vrlo bujni dekolte naše Ive. 

Iako možda svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, ova manekenka, koju mnogi smatraju najljepšom Hrvaticom, zabljesne gdje god se pojavi. S obzirom na to da jako cijeni svoju privatnost, ne zna se pouzdano s kime je u vezi. 

Brutalna tragedija joj je obilježila život, a sada je slavna manekenka u 41. godini opet našla sreću