Iva Jerković fotografirala je kćerkicu Rinu Ami kraj božićnog drvca, a pozirala je i s njom u naručju.

Galerija


Bivša manekenka Iva Jerković jako je aktivna na Instagramu i često dijeli svoje fotografije, a sada je prvi put pokazala kćerkicu Rinu Ami

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a rezultate je pokazala na Instagramu

Iva, koja godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, fotografirala je kćerkicu kraj božićnog drvca i potom je pozirala s njom u naručju te poželjela svima sretan Božić. Usto je na Instagram story stavila sliku kako pridržava Rinu Ami dok hoda.

Jerković je izgledala odlično na fotografijama na kojima je nosila blještavu bijelu haljinu. Inače, Iva je prvi put postala mama u 38. godini u veljači ove godine kada je rodial Rinu Ami. 

Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili