u dobrom društvu

Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se s kime i gdje uživa na ljetnom odmoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Jerković ljetuje u gradu Ninu, kojeg obožava, s mamom i kćeri Rinom koju je dobila početkom veljače s poduzetnikom Josipom Antićem.

Voditeljica i vlasnica kozmetičkog salona Iva Jerković otkrila je s kime užive u ljetnom odmoru. 

Pogledaj i ovo Iva Jerković Baš je zgodna! U zgodne noge naše lijepe glumice nije bilo lako prestati gledati, a ovako se sredila za važnu prigodu!

Naime, Iva je u Ninu s majkom i svojom kćeri Rinom koju je rodila početkom veljače, a istaknula je i koliko joj se sviđa taj grad na Jadranu. "S mamom i Rinom u jutarnjoj šetnji...što volim taj Nin", napisala je voditeljica koja je okinula selfie s majkom. 

Iva je i ranije dijelila njene fotografije, a mnogi su komentirali kako sad znaju od koga je naslijedila ljepotu i fantastične gene. Vlasnica kozmetičkog salona je i sama okinula selfie, pa dobila brojne komplimente. "Nin. Volim to mjesto cijeli moj život", napisala je Iva uz fotografiju

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nin💕💕💕love this place all my life

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"Ljepotice", "Boginja", "Kao bomba", "Prekrasna", komentirali su njezini pratitelji. Inače, Iva, koja je jedna od najljepših Hrvatica, dobila je kćer Rinu s poduzetnikom Josipom Antićem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +2 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene