Iva Jerković ljetuje u gradu Ninu, kojeg obožava, s mamom i kćeri Rinom koju je dobila početkom veljače s poduzetnikom Josipom Antićem.

Galerija


Voditeljica i vlasnica kozmetičkog salona Iva Jerković otkrila je s kime užive u ljetnom odmoru. 

Vezani članci Iva Jerković Vratila se jedna od najljepših Hrvatica, nakon rođenja kćerkice u 38. godini odradila je prvo snimanje In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

Naime, Iva je u Ninu s majkom i svojom kćeri Rinom koju je rodila početkom veljače, a istaknula je i koliko joj se sviđa taj grad na Jadranu. "S mamom i Rinom u jutarnjoj šetnji...što volim taj Nin", napisala je voditeljica koja je okinula selfie s majkom. 

Iva je i ranije dijelila njene fotografije, a mnogi su komentirali kako sad znaju od koga je naslijedila ljepotu i fantastične gene. Vlasnica kozmetičkog salona je i sama okinula selfie, pa dobila brojne komplimente. "Nin. Volim to mjesto cijeli moj život", napisala je Iva uz fotografiju

"Ljepotice", "Boginja", "Kao bomba", "Prekrasna", komentirali su njezini pratitelji. Inače, Iva, koja je jedna od najljepših Hrvatica, dobila je kćer Rinu s poduzetnikom Josipom Antićem.

Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"