Iva Jerković je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje obožavatelje koji su ju zasuli komplimentima.

Galerija


Bivša manekenka Iva Jerković uživa u prvom ljetu s kćeri Rinom Ami koju je rodila prije pola godine, što se i ne bi reklo obzirom na njezina izdanja u kupaćim kostimima kojima se hvali na društvenim mrežama.

Vezani članci Iva Jerković Vratila se jedna od najljepših Hrvatica, nakon rođenja kćerkice u 38. godini odradila je prvo snimanje In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

Iva je tako ponovno oduševila svoje obožavatelje fotografijom u crnom bikiniju i pokazala besprijekornu liniju, ravan trbuh ali i naglasila obline.

"Divna", "Ova žena je ista zadnjih 15 godina, pa daj otkrij tajnu nama običnim potrošačima kisika kako je to moguće", "Jedna, jedina Iva", "Više nego krasna", "Meni top i dalje", "Bok Iva, ti si po meni naljepša Hrvatica", "Zauvijek ćeš biti najbolja riba koju su Hrvati ikad imali", "Ljepši ste nego na televiziji šinjorina", "Čista desetka", "Ekstra izgled", poručili su joj obožavatelji.

Iva je rodila kćer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači ove godine, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde