Ona blista!

Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako izgleda kada se sredi nakon 3 mjeseca, javila joj se i Nina Badrić

Iva Jerković Iva Jerković In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković +0 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković objavila je novu fotografiju na profilu na Instagramu i oduševila svoje pratitelje koji joj se ne mogu prestati diviti.

Naša manekenka Iva Jerković, kojoj često tepaju da je jedna od najljepših Hrvatica, još je jednom potvrdila tu titulu i to fotografijom koju je objavila na profilu na Instagramu i izavala divljenje svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo Iva Jerković (Foto: Instagram) Čudo od žene Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''

Čini se kako je Ivu majčinstvo dodatno propljepšalo, a da zablista u punom sjaju pobrinula se odlaskom u svoje najdraže salone ljepote i pohvalila se konačnim rezultatom na društvenim mrežama. 

Uz fotografiju koju je okinula kao selfie u svom automobilu Iva je priznala da se malo sredila nakon tri mjeseca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"Prelijepa žena", "Mamice, predivna si", "Stvarno si prelijepa, ne trebaš se ti previše dotjerivat, sve je na mjestu i bez toga", "Slatkiš", poručili su joj u komentarima među kojima se istaknuo i onaj pjevačice Nine Badrić "Koja si ti ljepotica".

Iva je u veljači rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, jako sam sretna, presretna. Sve je onako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu to znam", izjavila je bila za IN magazin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene