Wow!

Jedna od najljepših Hrvatica odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a rezultate je pokazala na Instagramu

Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Bojan Zibar i Bruno Zlomisli? 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković se na Instagramu pohvalila novom frizurom i oduševila pratitelje.

Bivša manekenka Iva Jerković godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a sada je svoje pratitelje na Instagramu oduševila promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pula film festival - 2 baš lijepo! Janko Popović Volarić o suradnji koja je prerasla u nešto puno više od toga: "To je nastavak nekog prijateljstva!"

Odlučila se na potez mnogih žena u ovo doba godine i ošišala je kosu, a svojom novom frizurom pohvalila se na društvenoj mreži.

"Short hair don't care", napisala je u opisu fotografije na kojoj ima vidno kraću kosu. Dugačke uvojke zamijenila je modernom i elegantnom frizurom do ramena, a za novi izgled zaradila je brojne pohvale.

"Wow", "Ljepotica", "Na takvom licu svaka dužina dobro stoji", samo su neki od komplimenata koje je dobila na Instagramu.

Osim licem Iva na društvenoj mreži svoje pratitelje redovito oduševljava i svojom besprijekornom linijom, koju je vratila iznenađujuće brzo nakon porođaja.

Iva je prvi put postala mama u 38. godini, a kćer Rinu Am rodila je u veljači ove godine.

Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

Samo šest mjeseci nakon porođaja bivša manekenka mamila je uzdahe na plaži u izazovnom bikiniju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene