Iva Jerković se na Instagramu pohvalila novom frizurom i oduševila pratitelje.

Galerija


Bivša manekenka Iva Jerković godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a sada je svoje pratitelje na Instagramu oduševila promjenom izgleda.

Vezani članci Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica na plaži 6 mjeseci nakon poroda: "Fantazija si, baš onako damski bez vulgarnosti" Iva Jerković Iva Jerković spremno se skinula u bikini pa zadivila isklesanom linijom samo šest mjeseci nakon poroda

Odlučila se na potez mnogih žena u ovo doba godine i ošišala je kosu, a svojom novom frizurom pohvalila se na društvenoj mreži.

"Short hair don't care", napisala je u opisu fotografije na kojoj ima vidno kraću kosu. Dugačke uvojke zamijenila je modernom i elegantnom frizurom do ramena, a za novi izgled zaradila je brojne pohvale.

"Wow", "Ljepotica", "Na takvom licu svaka dužina dobro stoji", samo su neki od komplimenata koje je dobila na Instagramu.

Osim licem Iva na društvenoj mreži svoje pratitelje redovito oduševljava i svojom besprijekornom linijom, koju je vratila iznenađujuće brzo nakon porođaja.

Iva je prvi put postala mama u 38. godini, a kćer Rinu Am rodila je u veljači ove godine.

Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

Samo šest mjeseci nakon porođaja bivša manekenka mamila je uzdahe na plaži u izazovnom bikiniju.

Savršen su par unatoč 31 godini razlike: Zbog strastvenog odnosa i perfektnog izgleda mamac su za poglede