Nema kraja

Iva Jerković objavila brutalan selfie pa se požalila na nezgodu koju je doživjela: ''Naravno, nešto se mora dogoditi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova", napisala je na Instagram storyju Iva Jerković.

Poduzetnica i bivša manekenka Iva Jerković u srijedu se na društvenim mrežama "pohvalila" kako su joj se dogodile dvije nezgode, jedna za drugom. Objavila je selfie iz auta kojim je otkrila kako ide na snimanje, no nije sve bilo tako jednostavno.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

"Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova", napisala je na Instagram storyju lijepa Iva. Nešto kasnije objavila je fotku na kojoj je pokazala kako je dobila i kaznu za parkiranje, pa je zaključila kako nevoljama možda ipak nema kraja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jurim na snimanje sa jednom jedinom @anamiscevic 🎥🎞🎞🎞u @laritastudio

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Iva je inače početkom veljače dobila kćer s poduzetnikom Josipom Antićem, a fotografijama koje objavljuje u posljednje vrijeme skuplja simpatije obožavatelja te joj svi pišu kako izgleda nevjerojatno tako kratko nakon poroda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu inMagazin Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene