"Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova", napisala je na Instagram storyju Iva Jerković.

Galerija


Poduzetnica i bivša manekenka Iva Jerković u srijedu se na društvenim mrežama "pohvalila" kako su joj se dogodile dvije nezgode, jedna za drugom. Objavila je selfie iz auta kojim je otkrila kako ide na snimanje, no nije sve bilo tako jednostavno.

Vezani članci Iva Jerković Vratila se jedna od najljepših Hrvatica, nakon rođenja kćerkice u 38. godini odradila je prvo snimanje In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

"Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova", napisala je na Instagram storyju lijepa Iva. Nešto kasnije objavila je fotku na kojoj je pokazala kako je dobila i kaznu za parkiranje, pa je zaključila kako nevoljama možda ipak nema kraja.

Iva je inače početkom veljače dobila kćer s poduzetnikom Josipom Antićem, a fotografijama koje objavljuje u posljednje vrijeme skuplja simpatije obožavatelja te joj svi pišu kako izgleda nevjerojatno tako kratko nakon poroda.

Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi