Iva Jerković objavila selfie i njime oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Galerija


Hrvatska manekenka Iva Jerković sitno broji do poroda svog prvog djeteta koje čeka s poduzetnikom Josipom Antićem, a pred sam porod blista kao sretna buduća mama.

Vezani članci Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom

U to se možemo uvjeriti ako pogledamo njezinu posljednju objavu na toj popularnoj društvenoj mreži gdje je objavila selfie.

"Ne mogu samu sebe prepoznati. Ovako nisam izgledala kad sam se probudila", napisala je lijepa Iva uz objavljenu fotografiju.

Komplimenti i pohvale na račun izgleda naravno nisu izostali, njezini su obožavatelji i prijatelji složili da izgleda predivno.

"Naj, najljepša", "Ljepoto", "Lijepa i kad se probudiš", "Prekrasna si", "Nije baš ni teško najljepšu učinit još ljepšom", samo su neki od onih koje je dobila.

Iva i Josip su u vezi posljednjih nekoliko godina, a trudnoću nisu planirali.

"Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikad ništa ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe", priznala je Iva u intervjuu za IN magazin.

Tuga je to prevelika: Potpuno slomljeni Milo Hrnić u suzama se zauvijek oprostio od sina Srđana