Hrvoje Balent pušten je jučer iz pritvora da se tijekom istražnih radnji brani sa slobode. Njegova supruga Iva, kći Ivice Todorića, reagirala je jako emotivno!


Iako se već neko vrijeme šuška da su kćer Ivice Todorića Iva Balent i njezin suprug Hrvoje pred razvodom, čini se da se zaista radi isključivo o tračevima. Naime, snimili smo reakciju Ive Balent nakon što je njezin suprug pušten da se brani sa slobode. Kada je Hrvoje Balent pušten, Iva je reagirala oduševljeno, i ponavljala: "Kak' sam sretna", grleći gospođu koja je pod okriljem noći stigla u dvorac.

Vezani članci Piruška Canjuga, Ivica Todorić i Ante Huljev Uskoro prva presuda Todoriću i suoptuženicima: Tužiteljstvo i obrana održali završne govore Četvrtooptužena u slučaju mali Agrokor Nicole de Rossi De Rossi iznijela obranu: "Todorić je za mene bio apsolutni autoritet i nisam sumnjala u njegov potpis. Ovo suđenje me uništilo"

Zetu Ivice Todorića sudac istrage dopustio je da se tijekom istražnih radnji brani sa slobode. Iako je nedavno potvrđeno da se rastaju Ante i Martina Todorić, čini se da to nikako nije slučaj i za ostalu djecu Ivice Todorića. Ako je suditi po reakciji Ive Balent, ljubav je u njezinu braku itekako prisutna!