Hrvoje Balent pušten je jučer iz pritvora da se tijekom istražnih radnji brani sa slobode. Njegova supruga Iva, kći Ivice Todorića, reagirala je jako emotivno!


Iako se već neko vrijeme šuška da su kćer Ivice Todorića Iva Balent i njezin suprug Hrvoje pred razvodom, čini se da se zaista radi isključivo o tračevima. Naime, snimili smo reakciju Ive Balent nakon što je njezin suprug pušten da se brani sa slobode. Kada je Hrvoje Balent pušten, Iva je reagirala oduševljeno, i ponavljala: "Kak' sam sretna", grleći gospođu koja je pod okriljem noći stigla u dvorac.

Vezani članci Promocija filma u Kulmerovim dvorima (Foto: John Pavlish) "Koja je ovo država!" Dok se Todorić preznojavao u sudnici, njegov dom okupirali novinari i filmaši Presica u Kulmerovim dvorima (Foto: Dnevnik.hr) Ušli smo u Kulmerove dvore: "Ovo je najapsurdniji prostor u državi"

Zetu Ivice Todorića sudac istrage dopustio je da se tijekom istražnih radnji brani sa slobode. Iako je nedavno potvrđeno da se rastaju Ante i Martina Todorić, čini se da to nikako nije slučaj i za ostalu djecu Ivice Todorića. Ako je suditi po reakciji Ive Balent, ljubav je u njezinu braku itekako prisutna!