Jedva se suzdržala

Iva nam je priznala da se ovoga puta zbilja i osjećala kao diva, ali joj je svejedno došlo da zaplače

Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) +0 Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pored Diega Siqueire, u finalu Supertalenta opet ćemo slušati i divan glas Ive Augustinović.

Nema koga Iva Augustinović nije oduševila izvedbom pjesme 'Over The Rainbow' kad se pojavila na audiciji, a sve je očarala još jednom u prvoj polufinalnoj emisiji nakon što je otpjevala pjesmu ''All By My Self'' Celine Dion. Upravo zbog ovog nastupa slušat ćemo je opet, i to u finalu Supertalenta.

Pogledaj i ovo Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) Toliko je emocija Otac Denisa Barte: ''Priželjkivali smo pobjedu samo kako bismo pomogli drugima''

''Jako, jako sam uzbuđena, mnogo je emocija u meni. Prvi nastup trema, drugi nastup sam imala malo problema s tehničkim stvarima'', rekla nam je odmah nakon što je saznala da će se trebati pripremati i za finalnu emisiju.

Priznala nam je da je i njoj, kao i Martini došlo da zaplače.

''Kada sam vidjela svoje navijače i publiku, i ljude koji me podržavaju, jednostavno, bila sam toliko emotivna da sam se jedva suzdržala'', otkrila nam je.

Žiri ju je, otkako su je prvi puta čuli, prozvao divom, a Iva i sama kaže da se ovoga puta zbilja tako i osjećala, iako se bojala da će je na početku omesti tehničke problemi.

''Na kraju mislim da je sve uspjelo kako treba'', zaključila je.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene