Posebna priprema

Rituali za odlazak do trona! ''U tišini sam, sama, želim izbaciti sve negativno iz sebe''

Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Supertalent 2018 Iva Augustinović +0 Supertalent 2018 Iva Augustinović Galerija

Iva Augustinović ima posebne pripreme za ovotjedni Supertalent.

Iva Augustinović naći će se među natjecateljima koji će nastupiti u prvoj emisiji Supertalent uživo. Iva je na audicijskim emisijama oduševila svojim božanstvenim glasom, ali nastup pred njom jer prilično zahtjevan pa će Iva vjerojatno imati i tremu. Uoči prve uživo emisije Iva nam je otkrila kako se priprema.

Pogledaj i ovo Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Anketa Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

''Ja vam se svaki dan pripremam tako što vježbam pjesmu koju ću pjevati, ali tu je psihička priprema. Želim dati sve od sebe i uistinu mi je važno da dam svoj maksimum. Nekoliko dana prije nastupa nastojim biti u tišini i sama i važno mi je da sve negativno izbacim iz sebe. Želim skupiti znagu. Molitva mi također pomaže i u ovim trenucima se oslanjam na vjeru'', kazala je Iva te otkrila od čega strepi.

''Pa malo strepim od komentara Martine Tomčić. Nije da je se bojim, već je uvažavam zbog njezinog znanja i poštujem je kao opernu pjevačicu. Također važno mi je i što će reći Maja Šuput'', objašnjava pjevačica koja živu u Grazu.

''Svakako ću na dan nastupa paziti na prehranu. Jesti ću zdravo, lagano i piti puno tekućine. Važno je da taj dan kvalitetno jedem i da se naspavam jer na taj ću dan imati tremu'', iskrena je bila Iva.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Legendarni Izet nekad je bio izbacivač na plesnjacima, uozbiljio se tek s 36: ''Sram me tog razdoblja''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +2 Tony Cetinski (Foto: Promo) Celebrity Rat bivših supružnika: Nobilo odgovorila dužnom Cetinskom! ''Ja sam platila porez, ne on''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene