Iva Augustinović ima posebne pripreme za ovotjedni Supertalent.

Galerija


Iva Augustinović naći će se među natjecateljima koji će nastupiti u prvoj emisiji Supertalent uživo. Iva je na audicijskim emisijama oduševila svojim božanstvenim glasom, ali nastup pred njom jer prilično zahtjevan pa će Iva vjerojatno imati i tremu. Uoči prve uživo emisije Iva nam je otkrila kako se priprema.

Vezani članci Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent? Iva Augustinović (FOTO: Instagram) Iva Augustinović o vezi na daljinu: "Iako smo daleko, spremni smo učiniti sve jedno za drugo"

''Ja vam se svaki dan pripremam tako što vježbam pjesmu koju ću pjevati, ali tu je psihička priprema. Želim dati sve od sebe i uistinu mi je važno da dam svoj maksimum. Nekoliko dana prije nastupa nastojim biti u tišini i sama i važno mi je da sve negativno izbacim iz sebe. Želim skupiti znagu. Molitva mi također pomaže i u ovim trenucima se oslanjam na vjeru'', kazala je Iva te otkrila od čega strepi.

''Pa malo strepim od komentara Martine Tomčić. Nije da je se bojim, već je uvažavam zbog njezinog znanja i poštujem je kao opernu pjevačicu. Također važno mi je i što će reći Maja Šuput'', objašnjava pjevačica koja živu u Grazu.

''Svakako ću na dan nastupa paziti na prehranu. Jesti ću zdravo, lagano i piti puno tekućine. Važno je da taj dan kvalitetno jedem i da se naspavam jer na taj ću dan imati tremu'', iskrena je bila Iva.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Legendarni Izet nekad je bio izbacivač na plesnjacima, uozbiljio se tek s 36: ''Sram me tog razdoblja''

Rat bivših supružnika: Nobilo odgovorila dužnom Cetinskom! ''Ja sam platila porez, ne on''