napunila je 37 godina

Supruga Mirka Alilovića objavila fotografiju bez šminke pa objasnila zašto nema nijedne bore

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Alilović podijelila je s pratiteljima na Instagramu koje kozmetičke proizvoda koristi i istaknula da ne koristi nikakve skupe kremice te nema filere na licu.

Iva Alilović (37) otkrila je na Instagramu tajnu svog lica bez bora, a prisjetila se kako se prije nekoliko godina za vrijeme rukometnog prvenstva komentiralo da uvijek ima kilu šminke na sebi.

Pogledaj i ovo Iva Alilović (Foto: Facebook) Ovisna o tome Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

Njezin muž, rukometni golman Mirko Alilović (34) tada je rekao da ona vječito hoda nenašminkana, osim za izlaske.

“Napunila sam 37 godina, bora nemam, zašto nemam bora? Ne, ne trackam se nikakvim skupim kremicama, a trenutačno koristim kremu za bebe, ali cijeli život pazim na svoje lice i svoju suhu kožu njegujem kremom koja mi u tom trenutku odgovara“, objasnila je Iva, koja je objavila fotografiju lica bez šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prije par godina kada su na In magazinu komentirali zene rukometasa za vrijeme nekog prvenstva naletili su i na mene, prvo sta su rekli bilo je da imam kilu sminke uvijek na sebi, na sto se prvi moj muz nasmijao i prokomentirao, ako netko hoda bez sminke vjecito, osim za izlaske onda si to ti i tako jeste. Napunila sam 37 godina, bora nemam, zasto nemam bora? Ne ne trackam se nikakvim skupim kremicama, a trenutacno koristim kremu za bebe, ali cijeli zivot pazim na svoje lice i svoju suhu kozu njegujem sa kremom koja mi u tom trenutku odgovara (nivea, vitamin e ulje, la roche, nuxe, reviderm, sada bubchen krema za djecu...) , kada sam zivjela u Zagrebu ili malo blize Zagreba odlazila bi najboljoj kozmeticarki u gradu Ivanka Kosanovic u kozmeticki studio Madame, koja me uvijek lijepo savjetovala, sta i kako raditi kada je moja koza u pitanju i sada u ovim godinama jako sam joj zahvalna na tome, kao i na genetici, majci koju sam uvijek kao mala gledala kako se tracka sa kremama i uljima, da bi imala lijepu kozu, sto danas i ima, tako da bez njegovanja lica od malena, pa do sada nista od ovog lica bez ijednog filera, u ovim godinama, ne bi bilo moguce! Zato trackajte se i jedite brokulu 😂, nadodao bi moj Mirko!

A post shared by Iva-Mirko Alilović (@ivamirko) on

Dok je živjela u Zagrebu ili blizu njega, rukometaševa supruga ističe da je uvijek išla najboljoj kozmetičarki koja ju je uvijek lijepo savjetovala što i kako raditi kada je riječ o koži. Zbog toga joj je u ovim godinama zahvalna, kao i svojoj genetici te majci koju je gledala kako se maže kremama i uljima.

“Bez njegovanja lica odmalena pa do sada, ništa od ovog lica bez ijednog filera, u ovim godinama, ne bi bilo moguće! 'Zato se trackajte i jedite brokulu', nadodao bi moj Mirko!“ napisala je Iva.

Jedna njezina pratiteljica komentirala je kako je predivna i po njoj jedna od najljepših žena na svijetu.

Iva je od 2011. u braku s bivšim rukometnim reprezentativcem te imaju sinove Matu (5), Ivana (7) i Antu (1). Mirko trenutno igra za mađarski klub KC Veszprém.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene