Iva Alilović objavila je fotografiju s Tamarom Ecclestone iz Dubaija.

Galerija


Naš bivši rukometni reprezentativac Mirko Alilović i njegova supruga Iva trenutno se s obitelji nalaze na toplom odmoru u Dubaiju, gdje su sreli još neke poznate face.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Zbog komplikacija ranije završila u bolnici: Iva Alilović rodila dječaka, Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Supruga rukometaša protiv sotonizacije: ''Mi ljubimo Boga. Normalno je da to zabranim svojoj djeci''

Naime, na društvenim su se mrežama pohvalili da su sreli bogatu nasljednicu Tamaru Ecclestone, koja je poznata i kao kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestone.

Iva i Petra družile su se u jednom od vodenih parkova i uživale na suncu.

"S najljepšom ženom na planeti", napisala je Iva uz fotografiju na kojoj pozira s Tamarom, koja se u Dubai otputila nakon što se njezin luksuzni dom našao na meti pljačkaša koji su ju opelješli za 64 milijuna dolara u manje od sat vremena.

"Da! Ona je s najljepšom ženom na planeti", "Ne može se mjerit s tobom", "Jao, kako ste lijepe", "Hmm, meni si ti ljepša", "Sorry Iva, ali mislim da je obrnuto", "Još uvijek si najljepša", poručili su joj obožavatelji u brojnim komentarima. 

Osim Tamara, supružnici Alilović su u Dubaiju sreli i ljubavni par naše estrade Petra Grašu i Danijelu Martinović koji su se također otputili na zasluženi odmor, nakon koncertno i poslovno ispunjene godine.

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus