Iva Alilović otkrila čega se odrekla tijekom korizme i što je za nju zapravo njezin smisao.

Galerija


Iva Alilović, supruga našeg proslavljenog rukometaša, poznata je kao žena bez dlake na jeziku, a ne skriva ni da je velika vjernica.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Supruga rukometaša protiv sotonizacije: ''Mi ljubimo Boga. Normalno je da to zabranim svojoj djeci'' Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Druga strana Ive Alilović: "Plakala mi je na telefon kad je čula detalje tužne priče. Tražili smo loptu, dobili nevjerojatno više"

Nakon što je prošle godine rekla da ne opravdava Noć vještica, sada je za Story otkrila i čega se odrekla za korizmu.

''Odričem se Facebooka jer sam kao i velika većina današnjeg svijeta, nažalost, ovisna o toj društvenoj mreži. Ne živim u Hrvatskoj pa mi je upravo zbog toga Facebook veza s prijateljima i dragim ljudima. Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati'', izjavila je za Story.

Dodala je i da se prošle godine nije ničega odrekla, ali da ne misli da je loš vjernik onaj koji se za korizmu ničega ne odrekne.

''Trebamo težiti da budemo bolji ljudi svaki dan, a ne samo u vrijeme korizme. U korizmi se trebamo mijenjati uvodeći neke nove dobre navike u život te tako sebe duhovno obogatiti'', zaključila je.

Iva i Mirko ponosni su roditeli trojice sinova - sedmogodišnjeg Ivana, petogodišnjeg Mate i dvomjesečnog Ante.

Šuput skinula dečka na pozornici pa poručila: ''Nije onako kako izgleda, punoljetan je, ne brinite se...''

Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

Nakon preljubničke afere s prijateljicom svoje cure, slavni košarkaš ne odvaja se od ove lijepe brinete