Iva Alilović otkrila čega se odrekla tijekom korizme i što je za nju zapravo njezin smisao.

Galerija


Iva Alilović, supruga našeg proslavljenog rukometaša, poznata je kao žena bez dlake na jeziku, a ne skriva ni da je velika vjernica.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Zbog komplikacija ranije završila u bolnici: Iva Alilović rodila dječaka, Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Supruga rukometaša protiv sotonizacije: ''Mi ljubimo Boga. Normalno je da to zabranim svojoj djeci''

Nakon što je prošle godine rekla da ne opravdava Noć vještica, sada je za Story otkrila i čega se odrekla za korizmu.

''Odričem se Facebooka jer sam kao i velika većina današnjeg svijeta, nažalost, ovisna o toj društvenoj mreži. Ne živim u Hrvatskoj pa mi je upravo zbog toga Facebook veza s prijateljima i dragim ljudima. Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati'', izjavila je za Story.

Dodala je i da se prošle godine nije ničega odrekla, ali da ne misli da je loš vjernik onaj koji se za korizmu ničega ne odrekne.

''Trebamo težiti da budemo bolji ljudi svaki dan, a ne samo u vrijeme korizme. U korizmi se trebamo mijenjati uvodeći neke nove dobre navike u život te tako sebe duhovno obogatiti'', zaključila je.

Iva i Mirko ponosni su roditeli trojice sinova - sedmogodišnjeg Ivana, petogodišnjeg Mate i dvomjesečnog Ante.

Šuput skinula dečka na pozornici pa poručila: ''Nije onako kako izgleda, punoljetan je, ne brinite se...''

Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

Nakon preljubničke afere s prijateljicom svoje cure, slavni košarkaš ne odvaja se od ove lijepe brinete