Dimitri Charalambopoulos pretukao je svoju djevojku, bivšu suprugu slavnog Fraisera. Čupao ju je za kosu i njezinom glavom lupao o namještaj.


Camille Grammer bivša je supruga slavnog glumca Kelseyja Grammera koji se proslavio ulogom u seriji 'Fraiser'. Camille je poslije rastave braka pokušala pronaći sreću u zagrljaju Dimitrija Charalambopoulosa. Nažalost, par je u posljednjih par mjeseci ulazio u sukobe, a naposljetku je to rezultiralo i fizičkim napadom na Camille.

>> Fraiser' zaposlio prijatelja da mu prekine brak

Vezani članci Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP) Pucnjava u sjedištu CIA-e, napadač ranjen Napad na djecu, ilustracija (Foto: AFP) 1 Napad na dječji vrtić: Muškarac nožem ubio dvoje djece i ozlijedio 16 osoba, među njima djeca i odgojiteljice

Sve se odigralo prije dva tjedna kad je par posjetio jedan hotel u Teksasu, a tamo je došlo do svađe. Dimitri je uhvatio Camille za kosu i njezinom glavom lupao o namještaj po sobi. Da situacija bude još gora, Dimitrij je Camille napao samo nekoliko dana nakon operacije maternice zbog raka endometrija.

Prema pisanju TMZ-a, Camille je početkom tjedna objavila da je bila žrtva nasilja na Twitteru, a sad je otkriveno i tko je krivac. Zbog cijelog incidenta reagirala je policija, a Dimitri Charalambopoulos dobio je zabranu pristupa bivšoj djevojci. Osim što joj je prilikom napada isčupao pramen kose, Dimitri joj je i smrskao mobitel.

Podsjetimo, Camille i Kelsey Grammer u braku su bili 13 godina te imaju dvoje djece, a rastali su se 2011. godine. To mu je bio 4. brak, a sad je u braku s Kayte Walsh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook