Iskalio bijes

Brutalno pretukao djevojku nekoliko dana nakon teške operacije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dimitri Charalambopoulos pretukao je svoju djevojku, bivšu suprugu slavnog Fraisera. Čupao ju je za kosu i njezinom glavom lupao o namještaj.

Camille Grammer bivša je supruga slavnog glumca Kelseyja Grammera koji se proslavio ulogom u seriji 'Fraiser'. Camille je poslije rastave braka pokušala pronaći sreću u zagrljaju Dimitrija Charalambopoulosa. Nažalost, par je u posljednjih par mjeseci ulazio u sukobe, a naposljetku je to rezultiralo i fizičkim napadom na Camille.

>> Fraiser' zaposlio prijatelja da mu prekine brak

Pogledaj i ovo showbuzz Tužio slavni bračni par Suprug ga brutalno mlatio, a Megan Fox navijala sa strane!?

Sve se odigralo prije dva tjedna kad je par posjetio jedan hotel u Teksasu, a tamo je došlo do svađe. Dimitri je uhvatio Camille za kosu i njezinom glavom lupao o namještaj po sobi. Da situacija bude još gora, Dimitrij je Camille napao samo nekoliko dana nakon operacije maternice zbog raka endometrija.

Prema pisanju TMZ-a, Camille je početkom tjedna objavila da je bila žrtva nasilja na Twitteru, a sad je otkriveno i tko je krivac. Zbog cijelog incidenta reagirala je policija, a Dimitri Charalambopoulos dobio je zabranu pristupa bivšoj djevojci. Osim što joj je prilikom napada isčupao pramen kose, Dimitri joj je i smrskao mobitel.

Podsjetimo, Camille i Kelsey Grammer u braku su bili 13 godina te imaju dvoje djece, a rastali su se 2011. godine. To mu je bio 4. brak, a sad je u braku s Kayte Walsh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene