Radi se o Jordyn Woods, koju je proslavilo blisko prijateljstvo s reality obitelji Kardashian.

Galerija


Nakon navodnog preljubničkog skandala, plus-size manekenki procvao je posao.

Vezani članci Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

Radi se o 21-godišnjoj Jordyn Woods, koju je proslavilo blisko prijateljstvo s reality obitelji Kardashian, odnosno najmlađom pripadnicom Kylie Jenner, s kojom je donedavno i živjela.

A zatim se Jordyn navodno spetljala s košarkašem Tristanom Thompsonom, tadašnjim dečkom Khloe Kardashian, s kojim ona ima dijete.

Manekenka se brzo iselila iz vile svoje najbolje prijateljice, obitelj Kardashian okrenula joj je leđa, Tristan je brzo viđen s drugom, no poslovne ponude počele su pljuštati sa svih strana.

Među njima se našla i ona za vlastitu liniju umjetnih trepavica koju Jordyn vjerno reklamira na sve strane. Tako je nedavno uhvaćena prilikom dolaska u The Dorset Hotel, gdje je održana večera lansiranja, a tom prilikom uskočila je u kratku plavu haljinicu koja je otkrila malo više nego što je trebala.

Naime, prilikom izlaska iz automobila, Jordyn je ispod nje otkrila slavni Spanx, odnosno steznik koji obožavaju i brojne druge slavne dame, među kojima su i sestre Kardashian.

Dio javnosti i dalje vjeruje kako je preljubnički skandal izmišljen u svrhu promoviranja nove, 16. sezone reality showa "Keeping Up With The Kardashians" koja počinje za nekoliko dana. Kako god bilo, obje su se strane dobro promovirale i prodale. 

Blanka Vlašić otvorila dušu, iskreno progovorila o ružnim riječima na svoj račun te čega se odrekla za korizmu