isplivao novi video

Adele nakon dugo vremena snimljena u javnosti, ljudi se još ne mogu načuditi koliko se promijenila

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je prošlog vikenda bila na jednoj zabavi nakon dodjele Oscara s koje je sada isplivala snimka.

Pjevačica Adele (32) viđena je u javnosti prvi put nakon nekoliko mjeseci na zabavi nakon Oscara koju je organizirao glumac Daniel Kaluuya, koji je na dodjeli proglašen najboljim sporednim glumcem.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Video s privatnog partyja, za koji se vjeruje da se odvio u glumčevoj kući, objavljen je na Instagram Profilu Curly Bartender, a najviše pažnje u njemu privukla je upravo Adele.

Pjevačica je snimljena kako pleše i pjeva u jarkožutom kaputu ispod kojega je nosila crnu haljinu, a snimka je izazvala oduševljenje njezinih fanova. Sudeći prema komentarima, oni se još uvijek ne mogu nadiviti njezinu nevjerojatnom gubitku kilograma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Curly Bartender LLC 🧿 (@curly_bartender)

Adeleina prijateljica, glumica Amber Chardae Robinson, u svojim je Instagram storyjima podijelila i jedan njihov zajednički selfie s partyja koji možete vidjeti u našoj galeriji.

Podsjetimo, Adele je u siječnju prošle godine otkrila da je smršavjela 45 kilograma, a nakon toga je, prema fotografijama, skinula još desetak.

Nedavno se doznalo i da ponovno ljubi nakon što je početkom ožujka konačno završena njezina brakorazvodna parnica sa Simonom Koneckijem. Sreću je sada pronašla s prijateljem iz djetinjstva.

"Očarana je njime i dok je odlučila kriti njegov identitet, ne skriva svoju sreću pred obitelji i prijateljima. Njihova je romansa iznenada počela prošle godine nakon što su popustile mjere lockdowna u Londonu, gdje Adele živi. Prijateljstvo je krenulo u neočekivanom smjeru nakon lude noći s alkoholom gdje su bili i njihovi zajednički prijatelji. Tada su shvatili da osjećaju nešto jedno prema drugome", ispričao je izvor blizak pjevačici za časopis Closer.

Ranije se šuškalo da pjevačica ljubi repera Chrisa Browna, koji je viđen kako dolazi u njezin dom u kasnim noćnim satima. Prije toga su strani mediji pisali da je u vezi s Chrisovim dobrim prijateljem Josephom Juniorom Adenugom, poznatijim pod umjetničkim imenom Skepta, a povezivali su je i s reperom Drakeom, koji je također snimljen na Kaluuyaovoj zabavi nakon Oscara.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene