Naočita pojava

Sin je bivšeg slavnog nogometaša ali za životni je poziv ipak odabrao glumu i nije požalio

Ismail Hacioglu - 2 Ismail Hacioglu - 2 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ismail Hacioglu - 1 Ismail Hacioglu - 2 Ismail Hacioglu - 3 +0 Ismail Hacioglu - 4 Galerija

Ismail Hacioglu u seriji "Dijete" glumi lik prevaranta i lopova Hasana ali u privatnom je životu skroz drugačiji.

Ismail Hacioglu turski je glumac kojeg trenutno imamo priliku pratiti u seriji "Dijete" Nove TV, u kojoj glumi nimalo simpatičnog lika.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

No naravno da je u stvarnom životu to ipak malo drugačije, pa je 35-godišnji Ismail jedan od najtraženijih ljudi u svijetu glume u koji se odlučio ući, iako je sin poznatog turskog nogometaša Mehmeta Hacioglu pa su neki pretpostavili kako će poći očevim stopama.

Studirao je glumu u Umjetničkom centru Mujdat Gezen gdje je i glumio u predstavama, u dvije sezone. Glumio je u nekoliko privatnih kazališta kao i u Istanbulskom kazalištu mladih, a snimio je i nekoliko reklama, a može se pohvaliti i s nekoliko nagrada za svoj talent. Pojavio se u desetak serija, a "Dijete" je među posljednjima koje je snimio.

Iza njega je brak s turskom glumicom Vildan Atasever s kojom je bio vjenčan pet godina, a trenutno je u sretnom braku s Duygu Kayom Kumarki s kojom je dobio kćer Yemin. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by İsmail Hacıoğlu (@ismailhaciogluofficial) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene